Äppelkokta primörer med salsiccia
Äppelkokta primörer med salsiccia är en färgglad och mättande korvgryta med härliga smaker av äpple, sparris, lök och pepparrot. Imponerande, grytkokade primörer med sötsyrlig äppelsmak, serveras med kryddig salsicciakorv och smarrig pepparrotsyoghurt. Mums!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2013
Ingredienser
4 portioner
900 g färskpotatis
1 rödlök
1 vitlöksklyfta
1/2 knippe morötter
3 dl äppelcider
2 dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond)
480 g salsicciakorv
1 msk smör eller margarin
250 g grön sparris
1 äpple
salt
peppar
2 dl matyoghurt
2 msk färsk riven pepparrot
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2921 KJ / 700 kCal
Fett29.6 g
Kolhydrater67.1 g
Protein34.5 g
Kommentarer