Färsk salsiccia med röd pesto och spenat

Färsk salsiccia med röd pesto och spenat är en rätt som enkelt komponeras ihop. De kryddiga aromerna kommer från korven och tillsammans med den fräscha yoghurten som blandats med persilja utgör denna rätt en fantastisk smakkombination. Servera detta mästerverk tillsammans med stekt potatis.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2015

Ingredienser
2 portioner
1/2 ask persilja
1 dl matyoghurt
2 msk pesto tomat
salt och peppar
1 rödlök
450 g förkokt potatis
1 tsk smör
65 g babyspenat
300 g salsicciakorv
1 tsk olja
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på salsiccian. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd matyoghurt och matfett utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurt till soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt. Använd mjölkfritt matfett.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3297 KJ / 788 kCal
Fett43 g
Salt5.18 g
Kolhydrater55 g
Protein42 g
Kommentarer