Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Färsk salsiccia med röd pesto och spenat

Färsk salsiccia med röd pesto och spenat är en rätt som enkelt komponeras ihop. De kryddiga aromerna kommer från korven och tillsammans med den fräscha yoghurten som blandats med persilja utgör denna rätt en fantastisk smakkombination. Servera detta mästerverk tillsammans med stekt potatis.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 11, 2015
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Hacka persiljan. Blanda yoghurten med persiljan och peston och smaka av med salt och peppar.
  2. Skala och klyfta löken. Stek potatisen i smöret i en stekpanna tillsammans med löken. Vänd ner spenaten mot slutet.
  3. Stek korven runtom i oljan i en stekpanna ca 10 minuter på medelvärme.
  4. Servera korven med potatisen och yoghurten.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på salsiccian. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd matyoghurt och matfett utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurt till soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt. Använd mjölkfritt matfett.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 1/2 ask persilja
  • 1 dl matyoghurt
  • 2 msk pesto tomat
  • salt och peppar
  • 1 rödlök
  • 450 g förkokt potatis
  • 1 tsk smör
  • 65 g babyspenat
  • 300 g salsicciakorv
  • 1 tsk olja
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Turkisk yoghurt eller Grekisk yoghurt

20 % rabatt

Salakis 1000 g

Mer info

Näringsvärde
Per portion

Energi 3297 kJ / 788 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer