Ett festligt och roligt recept på en härlig efterrätt med smak av äpple, kanel och hasselnöt. Servera äppeldesserten och de rostade hasselnötterna tillsammans med glass. Garanterat supergott!
Ingredienser
4 portioner
600
g
äpplen t ex Oranie eller Ingrid Marie
2
msk
smör
1
msk
flytande honung
2
ägg
1 1/2
dl
vispgrädde
1/2
tsk
kanel
1
msk
socker
vispad grädde eller vaniljglass till servering
Rostade hasselnötter
1/2
dl
hackade hasselnötter
1/2
dl
flytande honung
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
7
1 st
Kommentar
Filip
2019-09-24
Gjorde receptet men med den smeten(ägg och mjölk/grädde ) liknar det mest en ungspankak med äpple i dock goda smaker, bilden ser ju ut som en "apple cobbler"
Kommentar
Filip
2019-09-24Gjorde receptet men med den smeten(ägg och mjölk/grädde ) liknar det mest en ungspankak med äpple i dock goda smaker, bilden ser ju ut som en "apple cobbler"