Honungsnötter | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Honungsnötter

Luxuösa rostade hasselnötter, valnötter och mandlar blandade med torkade bär i ett kladdigt bad av len flytande honung. Honungsnötterna passar perfekt att ha till cottage cheese, i en god naturell yoghurt eller till varma hjortron.

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 2009
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Rosta blandade nötter i en torr stekpanna på inte alltför hög värme.
  2. Ta från värmen och blanda i torkade bär.
  3. Lägg nöt- och bärblandningen i en väl rengjord burk med lock. Häll på flytande honung och förslut.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 2 dl blandade nötter (t ex hasselnötter, valnötter och mandel)
  • 1 dl torkade bär (t ex gojibär, blåbär och körsbär)
  • 4 dl flytande honung
Lägg till i inköpslistan