Baka vår magiska äppelcheesecake till kalas eller lyxig fikastund! Det är en fryst cheesecake med digestivebotten och kolaäpplen. Ringla över resterande kolasås med äppelbitar vid servering.
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2019
Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria digestivekex.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, färskost och vispgrädde.
Näringsvärdet är beräknat utan hasselnötter till servering.
Kommentarer
Elin
2022-02-11Kokade kolasåsen med äpplena minst 15 minuter innan det tog ihop sig igen, blev väldigt rinnig efter kokning på 3 minuter. Men ack så god 😍
Sara
2021-09-16Haha, rinnig blev finnig ; D
Sara
2021-09-16Är det meningen att såsen skall bli finnig när äpplena går i? Den var karamellig och så tog jag i äpplena och de var antagligen så saftiga så det blev bara en soppa.