Persiljefriterad brie med granatäpple och pistagehonung
Panko- och periljefriterad brieost som bara smälter i munnen. Panera osten med mjöl, ägg och panko som blandas med persilja. Den friterade osten serveras direkt med uppfriskande granatäppelkärnor, pistagenötter och söt honung. Det blir en helt perfekt kombination till den mjuka och härliga friterade brieosten.
Ingredienser
4 portioner
1/2 dl granatäppelkärnor
1/2 dl pistagenötter
1/2 dl honung
200 g brieost
2 msk vetemjöl
1 ägg
1/2 kruka persilja
3/4 dl panko
ca 5 dl neutral olja (till fritering)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1757 KJ / 420 kCal
Fett28 g
Salt1 g
Kolhydrater28 g
Protein13 g
Kommentarer
Vad ska jag dricka till detta?
Rolf
2023-04-06Grymt gott och ett riktigt bra recept! Vi bytte ut pankon mot polenta jag hade hemma istället. Gudomligt gott!
Sofia
2021-04-06