Hej!
Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.
Fetaost är en favorit hos många. Men har du testat att marinera den saltsyrliga osten? Olivolja smaksatt med vitlök och peppar ger den en lyxig twist. Några få strimlor apelsinskal bidrar med mycket smak. Servera som tillbehör till kött och sallad.
Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Fri från gluten och ägg.Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost/salladsost.Gör mjölkproteinfri: byt ut fetaost mot tofu.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Apelsinsallad med fetaost, avokado och granatäpple
Fetaostpiroger
Långkokt lammstek i olivolja
Grillad macka med chunky hummus, grönkål och fetaost
Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer