Apelsinmarinerad fetaost

2
0
Apelsinmarinerad fetaost

Fetaost är en favorit hos många. Men har du testat att marinera den saltsyrliga osten? Olivolja smaksatt med vitlök och peppar ger den en lyxig twist. Några få strimlor apelsinskal bidrar med mycket smak. Servera som tillbehör till kött och sallad.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2017

Apelsinmarinerad fetaost

Ingredienser

4 portioner
150 g
fetaost
1
apelsin
1
vitlöksklyfta
1
lagerblad
1 tsk
rosépeppar
2 dl
olivolja

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost/salladsost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut fetaost mot tofu.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2139 KJ / 511 kCal
Fett 52 g
Salt 1.05 g
Kolhydrater 5 g
Protein 7 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept