Apelsinmarinerad fetaost

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Apelsinmarinerad fetaost

Fetaost är en favorit hos många. Men har du testat att marinera den saltsyrliga osten? Olivolja smaksatt med vitlök och peppar ger den en lyxig twist. Några få strimlor apelsinskal bidrar med mycket smak. Servera som tillbehör till kött och sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2017

Apelsinmarinerad fetaost

Ingredienser

4 portioner
150 g  fetaost
1   apelsin
1   vitlöksklyfta
1   lagerblad
1 tsk  rosépeppar
2 dl  olivolja

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost/salladsost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut fetaost mot tofu.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2139 KJ / 511 kCal
Fett52 g
Salt1.05 g
Kolhydrater5 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Frysta stjärnanismarinerade apelsinklyftor
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Frukt- och nötkaka med cider
Betyg 2.3 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rommarinerad apelsinsallad med sorbet
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Apelsinmarinerade laxkotletter
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Citrusmarinerad lax med gurka och rädisa
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fruktsallad med apelsinläsk
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga