Apelsinmarinerad fetaost

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Apelsinmarinerad fetaost

Fetaost är en favorit hos många. Men har du testat att marinera den saltsyrliga osten? Olivolja smaksatt med vitlök och peppar ger den en lyxig twist. Några få strimlor apelsinskal bidrar med mycket smak. Servera som tillbehör till kött och sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2017

Apelsinmarinerad fetaost

Ingredienser

4 portioner
150 g fetaost
1 apelsin
1 vitlöksklyfta
1 lagerblad
1 tsk rosépeppar
2 dl olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2139 KJ / 511 kCal
Fett52 g
Salt1.05 g
Kolhydrater5 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Melon- och fetaostsallad med mynta & rosépeppar
Betyg 4.3 av 5.37 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Frysta stjärnanismarinerade apelsinklyftor
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sötsur citrussalsa
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Frukt- och nötkaka med cider
Betyg 2.3 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kycklingvingar med saffran och chili
Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Glöggmarinerad cheddarost
Betyg 3.1 av 5.75 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad