Sötsur citrussalsa

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
1
Sötsur citrussalsa

Ett utsökt recept på sötsur citrussalsa som passar perfekt som tillbehör till bland annat kött. Du gör salsan av apelsin, grapefrukt, lök, lime, olja, socker och vinäger. Färgglad och smakrik!

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2005

Sötsur citrussalsa

Ingredienser

6 portioner
2   apelsiner
1   blodgrapefrukter
1   knippe salladslök
juicen av 1   lime
3 msk  olja
2 msk  ljust muscovadosocker
1 msk  vitvinsvinäger
1/2 tsk  salt
1 krm  peppar

Gör så här

Tips

Passar till: Skaldjur, fisk och kyckling.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

För lite limesmak och för mycket blodgrapesmak. Nästa gång ska jag använda 1/2 blodgrape och 2 lime.

Viveka

2009-10-03

Testa liknande recept

Fruktig nyårssallad
Betyg 2.9 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Citrus fizz
Betyg 2.5 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Citrusdessert med mandelgrädde
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Citrussallad med lime- och myntasocker
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tranbärssås
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Caffè arancia
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga