Apelsinmarinerad fetaost

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Apelsinmarinerad fetaost

Fetaost är en favorit hos många. Men har du testat att marinera den saltsyrliga osten? Olivolja smaksatt med vitlök och peppar ger den en lyxig twist. Några få strimlor apelsinskal bidrar med mycket smak. Servera som tillbehör till kött och sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2017

Apelsinmarinerad fetaost

Ingredienser

4 portioner
150 g fetaost
1 apelsin
1 vitlöksklyfta
1 lagerblad
1 tsk rosépeppar
2 dl olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2139 KJ / 511 kCal
Fett52 g
Salt1.05 g
Kolhydrater5 g
Protein7 g

Testa liknande recept

  • Vanilj- och limesill
    Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Oxfilé med apelsin- & peppartäcke
    Betyg 4.3 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pernodfisk på fänkålsbädd
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Laxfjäril med avokadokräm
    Betyg 2.5 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad