Sötpotatis, brysselkål och aubergine är en lika färgglad som god kombination till denna allt i ett-rätt med kycklinglår. Blanda hela härligheten med en apelsindoftande dressing. Skjuts in i ugnen och mixa sedan den mjukbakade auberginen till en krämig röra.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2017
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Riktigt god! Jag gjorde som tipsade i kommentarerna och kryddade extra. Såsen var magiskt!
Annelie
2022-12-06Gott och lätt men gör mer av den goda såsen (inkl mer aubergine) och krydda mycket mer!
Mimma
2022-11-01Behövde krydda mycket extra men goda smaker
Josefine
2021-05-13