Apelsinbiscotti
![Apelsinbiscotti](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Biscotti är kanske den perfekta sötsaken till kaffe. Med apelsinskal som smaksättare ger du den klassiska kakan en rolig touch. Förvara dina krispiga apelsinbiscotti i en glasburk, de är för vackra för att gömma undan!
![Apelsinbiscotti](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
undefined
100 g smör eller margarin
3 dl socker
3 ägg
1 tvättad apelsin (krav)
1 vaniljstång
1 dl rostade hasselnötskärnor
1 tsk salt
10 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
För alla
Kakorna innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer