Apelsin- och spenatfisk

Betyg 3.6 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Apelsin- och spenatfisk

Ett fint fiskrecept med både syrlig apelsin och len spenat ger lite lyx i vardagen. Låt dina morotsstavar och fisk sjuda i en krämig sås några minuter före du vänder ner spenaten. Servera din fisk toppad med vackert apelsinskal och pressad potatis.

Apelsin- och spenatfisk

Ingredienser

4 portioner
ca 500 g hokifilé
2 morötter
1 apelsin
70 g färsk spenat
3 dl fiskbuljong (vatten, hummer/fiskfond eller buljongtärning)
1 dl crème fraiche
1 1/2 msk majsstärkelse
salt
peppar

Till servering

pressad potatis

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Hej Anna! Tack för tipset - nu har vi lagt till potatisen!

    Ica-köket

  • Det skulle vara bra om serveringsförslaget också kom med i handlingslistan. I detta fall kom ju inte potatisen med efterom den inte riktigt ingår i receptet. En förbättringspotential!?

    Anna

  • Gott recept! Lite smaklöst dock! Jag tillsatte cayennepeppar och malen ingefära! Då blev det mycket godare!

    Nina

Näringsvärde per portion

Energi1263 KJ / 301 kCal
Fett7.4 g

Testa liknande recept

  • Ugnsbakad fisk med vitlökssås
    Betyg 3.7 av 5.28 personer har röstat
    Receptet har 16 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fiskgryta med tomat
    Betyg 3.9 av 5.137 personer har röstat
    Receptet har 26 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Dillfisk med tapenade
    Betyg 1.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad