Apelsin- och ingefärsyoghurt med krossade pepparkakor
En mumsig efterrätt på julbordet. Prova den här yoghurten smaksatt med apelsin och pikant ingefära tillsammans med kryddiga krossade pepparkakor. Hackad mandel på toppen gör julens smakpalett komplett. På jakt efter nya roliga glöggtilltugg? Testa att dippa pepparkakorna yoghurten istället.
Ingredienser
4 portioner
1 dl skalad mandel
1/2 msk riven färsk ingefära
1 1/2 msk koncentrerad apelsinjuice
450 g grekisk yoghurt (10 %)
1 msk honung
20 pepparkakor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1583 KJ / 379 kCal
Fett24 g
Salt0.5 g
Kolhydrater31 g
Protein8 g
Kommentarer
Busenkelt att göra, och riktigt gott med juliga smaker!
Laura
2021-12-07Busenkelt att göra, och riktigt gott med juliga smaker!
Laura
2021-12-07