Apelsin- och ingefärsyoghurt med krossade pepparkakor

0
0
Apelsin- och ingefärsyoghurt med krossade pepparkakor

En mumsig efterrätt på julbordet. Prova den här yoghurten smaksatt med apelsin och pikant ingefära tillsammans med kryddiga krossade pepparkakor. Hackad mandel på toppen gör julens smakpalett komplett. På jakt efter nya roliga glöggtilltugg? Testa att dippa pepparkakorna yoghurten istället.

Skriv ut
Apelsin- och ingefärsyoghurt med krossade pepparkakor

Ingredienser

4 portioner
1 dl
skalad mandel
1/2 msk
riven färsk ingefära
1 1/2 msk
koncentrerad apelsinjuice
450 g
grekisk yoghurt (10 %)
1 msk
honung
20
pepparkakor

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria pepparkakor.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt och laktosfria pepparkakor.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurt mot mjölkproteinfritt alternativ. Välj mjölkproteinfria pepparkakor.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1583 KJ / 379 kCal
Fett 24 g
Salt 0.5 g
Kolhydrater 31 g
Protein 8 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept