Pepparkakstiramisu med fruktkompott

8
0
Pepparkakstiramisu med fruktkompott

Denna vintriga pepparkakstiramisu med fruktkompott är mycket uppskattad efterrätt. Låt din goda tiramisu med härlig smak av pepparkaka och kaffe stelna ordentligt och servera den sedan med en söt fruktkompott med exotisk smak.

Pepparkakstiramisu med fruktkompott

Ingredienser

4 portioner
2 ägg
2 msk florsocker
1/2 dl pressad apelsinjuice
250 g mascarpone
1/2 dl kallt espressokaffe eller starkt bryggkaffe
2 msk strösocker
ca 12 stora pepparkakor
2 msk kakao

Fruktkompott

500 g frukt (t ex 1/2 papaya, 1/2 mango, 1/3 ananas eller 4 physalis)
1 dl råsocker eller brun farin
1 dl vatten
1 stjälk citrongräs

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer