Pepparkaksparfait med clementinsås och granatäpple är en superb dessert. Magnifik både i smak och utseende! Mycket tilltalande och en perfekt avslutning efter all julmat.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2007
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett, laktosfri mjölkdryck och laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut mjölk mot havre-, soja- eller risbaserad ersättningsprodukt. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Sanna
2021-12-15Vilken sorts rom?
Margareta
2011-12-27Mycket gott!! Särskilt med såsen till. Inget slisk. Kan vara utan granatäpplekärnorna.
Katarina
2007-12-29väldigt god. Men som det skrivits innan, mycket! Kom-i-håg granatäpplet som var pricken över i:et.