Apelsin- och ingefärsyoghurt med krossade pepparkakor

Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Apelsin- och ingefärsyoghurt med krossade pepparkakor

En mumsig efterrätt på julbordet. Prova den här yoghurten smaksatt med apelsin och pikant ingefära tillsammans med kryddiga krossade pepparkakor. Hackad mandel på toppen gör julens smakpalett komplett. På jakt efter nya roliga glöggtilltugg? Testa att dippa pepparkakorna yoghurten istället.

Apelsin- och ingefärsyoghurt med krossade pepparkakor

Ingredienser

4 portioner
1 dl skalad mandel
1/2 msk riven färsk ingefära
1 1/2 msk koncentrerad apelsinjuice
450 g grekisk yoghurt (10 %)
1 msk honung
20 pepparkakor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Busenkelt att göra, och riktigt gott med juliga smaker!

    Laura

  • Busenkelt att göra, och riktigt gott med juliga smaker!

    Laura

Näringsvärde per portion

Energi1583 KJ / 379 kCal
Fett24 g
Salt0.5 g
Kolhydrater31 g
Protein8 g

Testa liknande recept

  • Pepparkakspannacotta
    Betyg 3.5 av 5.36 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Karamelliserade päron med ädelost
    Betyg 4.5 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pepparkakstiramisu med fruktkompott
    Betyg 4 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad