Apelsin- och ingefärskladdkaka med vaniljkvarg

Betyg 3.6 av 5.
138 personer har röstat
0
Apelsin- och ingefärskladdkaka med vaniljkvarg

Kladdkaka är en favorit som kan varieras i oändlighet! Och den här varianten är en riktig höjdare: gjord med vit choklad, apelsin och syltad ingefära. Servera den med krämig kokos- och vaniljkvarg.
Här hittar du fler härliga kladdkakerecept .

Apelsin- och ingefärskladdkaka med vaniljkvarg

Ingredienser

ca 12 bitar
100 g smör
100 g vit choklad
1 apelsin
1/2 dl syltad ingefära (i bitar, 1/2 dl motsvarar ca 30 g)
2 dl strösocker
2 ägg
2 dl vetemjöl (120 g)

Garnering

1 dl kokos
250 g naturell kvarg (10 %)
1/2 dl florsocker
1/2 tsk vaniljpulver

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
138 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bit

Näringsvärdet är beräknat per bit på 12 bitar.
Energi1194 KJ / 287 kCal
Fett15.5 g
Salt0.18 g
Kolhydrater30.6 g
Protein5.6 g

Testa liknande recept

Vit chokladkladdkaka
Betyg 4 av 5.
634 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Glutenfri saffranskladdkaka
Betyg 4.7 av 5.
30 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Varm vit choklad med apelsin och vanilj
Betyg 4.8 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snöbollar
Betyg 4.1 av 5.
154 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kladdkaka med vit choklad och saffran
Betyg 4.7 av 5.
27 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Vit chokladtryffel i långpanna
Betyg 4.2 av 5.
22 personer har röstat
Över 60 min att tillaga