Gyllene, söta smakbomber! Ge den klassiska havrebollen en julig uppdatering genom att tillsätta saffran i smeten. Rulla saffransbollarna i smält vit choklad och rostade kokosflingor före servering.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2022
Fri från ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj havregryn framställda av ren havre.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och choklad.
Näringsvärdet är beräknat per st.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ska man blanda chokladen med kokosen innan, eller först doppa i chokladen och sen kokosen?
Lena
2022-12-18Hej Lena! Tack för din fråga, vi har nu förtydligat receptet. Du ska först doppa dem i choklad och sedan rulla i kokos. Hälsningar Elina
Redaktionen
2022-12-19Hur skall dessa förvaras och går det att frysa in med tanka på chokladen?
Louise
2022-12-11Hej Louise! Du förvarar dem i en lufttät burk i kylen och de går också bra att frysa in dem. Hälsningar Elina
Redaktionen
2022-12-19Verkligen goda! Upplevde dock att det behövdes mycket mer smält choklad och kokos än vad som står i receptet.
Anna
2022-12-05