Dags att bräcka förra årets julgodis – det gör du med vit chockladbräck, apelsin och kokos. Receptet är enkelt, det tar mindre än en halvtimme att skapa godsakerna och därefter är det in i kylen som gäller.
Ingredienser
ca 25 st
200
g
vit choklad (mjölkproteinfri för vegansk)
1/2
dl
kokos
1/2
apelsin
För alla
Fri från gluten och ägg. Innehåller mjölkprotein. Gör laktosfri: välj laktosfri vit choklad.Näringsvärdet är beräknat per bit på 25 bitar.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
86
3 st
Kommentarer
Redaktionen
2015-12-18
Hej Sandra och Krister!
Tyvärr verkar det ha blivit ett fel här och det ska inte vara någon saffran alls i receptet. Självklart gott som det är precis nu - men om ni vill göra något gott med saffran kan vi rekommendera
http://www.ica.se/recept/saffranstryffel-med-apelsin-719356/ /Hälsningar Michelle
Krister
2015-12-12
1/2 g saffran i en skål bredvid eller???
Sandra
2015-12-04
...och saffranet? ska det i chokladen eller blandas med kokosen?
Kommentarer
Redaktionen
2015-12-18Hej Sandra och Krister! Tyvärr verkar det ha blivit ett fel här och det ska inte vara någon saffran alls i receptet. Självklart gott som det är precis nu - men om ni vill göra något gott med saffran kan vi rekommendera http://www.ica.se/recept/saffranstryffel-med-apelsin-719356/ /Hälsningar Michelle
Krister
2015-12-121/2 g saffran i en skål bredvid eller???
Sandra
2015-12-04...och saffranet? ska det i chokladen eller blandas med kokosen?