Antons västerbottenpaj

Antons västerbottenpaj är en mästerlig smakupplevelse. Du gör först pajskalet med vete- och grahamsmjöl och fyller det sedan med riven Västerbottensost och vispgrädde. Västerbottensostpaj är ett perfekt inslag på buffébordet.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2007

Gör så här
00:30:00
00:10:00
00:45:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2140 KJ / 510 kCal
Fett39 g
Kommentarer
Ni borde skriva ifall äggen ska vispas sönder när de knäckts ner i ostsmeten.
Catarina
2023-12-27Hej Catarina! Tack för din kommentar, vi har nu uppdaterat receptet stå att det blir lite tydligare. Vänliga hälsningar Harriet
ICA-köket
2024-01-04Mycket god. Jag brukar byta vispgrädden med mellangrädde eller matlagnings grädde. Kryddar även gärna med lita paprikapulver.
Charlotte
2021-12-22Godaste Västerbottenpaj jag någonsin ätit!
Agneta
2021-06-26