Ansjoviskakor med dill

Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ansjoviskakor med dill

Ansjoviskakor med dill är ett spännande tilltugg på mingelkalaset. Den friska dillsmaken tillsammans med salt ansjovis gör kakorna till ett utmärkt inslag på påskbuffén eller tillsammans med fler små snacks som lättserverad fingermat.

Ansjoviskakor med dill

Ingredienser

ca 25 st
1 burk ansjovisfiléer (à 100 g)
2 1/2 dl vetemjöl (2 1/2 dl vetemjöl motsvarar 150 g)
100 g rumstempererat smör
1/2 msk strösocker
2 krm salt
1 äggula
1 dl finskuren dill

Till servering

serranoskinka
chorizo
bruschettabröd

Gör så här

00:30:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per st

Näringsvärdet är beräknat per kaka exkl. tillbehör.
Energi243 KJ / 58 kCal
Fett4 g
Salt1.2 g
Kolhydrater5 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Minifrestelser
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gubbplock
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Janssons knäckemacka
Betyg 5 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Potatis- och prästostrulle med ansjovis
Betyg 3.1 av 5.37 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Ansjovissmör på knäcke
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mandelpotatis-tilltugg
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad