Ankbröst med potatiskaka och björnbärsås

Knaperstekt ankbröst med björnbärssås är lika nytt som oväntat gott. Och potatiskaka gjord på finriven potatis gör inte saken sämre. Björnbär, rikligt med balsamvinäger och mörkt muscovadosocker reduceras till en sås som passar perfekt till saftig anka.

Gör så här
00:20:00
00:10:00
00:05:00
00:03:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2168 KJ / 519 kCal
Fett14.4 g
Salt0.4 g
Kolhydrater48.9 g
Protein42.5 g
Kommentarer
5 stUnderbart
Mikael
Så himla gott! Såsen är sååååå god!
Anna
Björnbärsåsen är såååå god och passar så bra till rätten!
Caroline
Ankan tillagad enligt det receptet är en tafflig anrättning med trist smak på såsen. Jag ger den en stjärna
Ulf
Hej Gjorde jag med svarta vinbär till cinfiterade anklår.(hade inga björnbär hemma) supergott. Tack för inspirationen till Viktor Sveriges yngste mästerkock
Lotte