Aniskryddad fiskbullslåda med sötsyrliga grönsaker

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Aniskryddad fiskbullslåda med sötsyrliga grönsaker

Fiskbullslådan har en grund av hummersås och grädde som smakas av med bland annat anis och citronjuice. Den aniskryddade fiskbullslådan äter du med sötsyrliga grönsaker, ris och eventuellt lakritskryddade bläckfiskringar för extra festlig känsla.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2008

Aniskryddad fiskbullslåda med sötsyrliga grönsaker

Ingredienser

4 portioner

Sötsyrlig sallad

1 gurka
1 liten fänkål
1/2 dl färskpressad citronjuice
5 msk socker
1 krm salt
1 krm peppar

Sås

2 tsk anis
1 burk hummersoppa soppa (à 295 g)
1 dl grädde
1 1/2 dl mjölk
4 msk färskpressad citronjuice
2 krm salt
1 krm peppar

Fiskbullar

2 burkar fiskbullar (à 375 g)
smör till stekning
1 krm salt
1/2 krm peppar

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Nillas knäckebröd
    Betyg 3 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Klassisk gotlandslimpa
    Betyg 2.9 av 5.37 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Äppelknyte med lakritssmak
    Betyg 3.1 av 5.28 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fänkål och dill rub
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Fänkålsrubb
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Knäcke med anis och fänkål
    Betyg 4.8 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 11 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad