Ångade veggoknyten

Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Ångade veggoknyten

Dessa härliga ångkokade veggoknyten är helt underbart goda! Mixa ihop len färs av bland annat kokta linser, lök, pinjenötter och riven ost som du sedan formar till goda bollar och lägger på krispiga kinakålsblad. Servera de ångade knytena direkt.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2000

Ångade veggoknyten

Ingredienser

4 portioner
2 dl röda linser
1 gul lök
olja eller smör till stekning
1 dl pumpakärnor
1 tsk curry
4 dl grönsaksbuljong (tärning + vatten)
1 dl pinjenötskärnor
1 dl riven ost
bok shoy- eller kinakålsblad
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rårissallad med linser och gremolata
Betyg 3.9 av 5.
73 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pannkakor med osynliga linser
Betyg 4.7 av 5.
125 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lammkorv med linser och rostad potatis
Betyg 3.5 av 5.
35 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vegobollar med lins- och skogschampinjonsallad
Betyg 3.4 av 5.
31 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sallad med röda linser
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta arrabbiata med bellaverde
Betyg 4.4 av 5.
35 personer har röstat
Under 45 min att tillaga