En spännande variant på amerikanska pannkakor. Lika fluffiga, men betydligt nyttigare med kokta stora vita bönor och mandelmjöl som ingredienser. Servera bönpannkakorna direkt från stekpannan och toppa med kvarg, passionsfrukt och knapriga hasselnötter!
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2015
Fri från gluten.
Gör laktosfri: Välj laktosfri mjölk och kvarg.
Gör mjölkproteinfri: Byt mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt. Byt ut kvarg mot Imat fraiche, Sour supreme eller tofu (innehåller soja). Innehåller ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Elin
2020-07-25Mamman gillade dem men barnen tyckte inte de var något vidare... De kände skillnad med en gång. Supergott med keso och passionsfrukt till! De mättar definitivt mer än vanliga.
Sofie
2020-06-08Bra recept. Men kanske lite i minsta taget om det ska räcka till 4 personer... Åtminstone till lunch, men kanske lagom om man äter det till frukost eller mellanmål 😊
Malin
2020-02-11Testade ha havregryn i som jag mixade istället för mandelmjöl. Blev toppen. Men tycker portionerna var små....