Laga en rejäl festmåltid med älg och kryddigt mos av potatis och jordärtskocka. Av älgfärs gör du älgbiffar som du steker och serverar med smakrik svamp och jordärtskocksstomp!
Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Rätten innehåller ägg.Gör glutenfri: välj glutenfritt specialströbröd.Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri grädde, kontrollera innehållet i ströbrödet.Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett, byt grädde mot soja- eller havrebaserad gräddersättning, kontrollera innehållet i ströbrödet.
Kupongen är laddad
Santa Maria 3-80 g
Valio 500 g
Viltfärsjärpar med sockerärter
Älgfärsbiff med basilikasås
Älgfärsbiff med krämig polenta och svamp
Älgfärsbiffar med ärtsås och sockerstekta morötter