Äntligen kommer hösten med alla sina smaker. Älg- och kantarellpasta är en mustig rätt med lyxkänsla. Smörstekt svamp blandas med älgfärsen innan gräddsåsen fyller ut och det får puttra klart. Servera med nykokt pasta. För extra smak, prova gärna kocktipset!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2015
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd matfett, mjölk och grädde utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut mjölk och grädde mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Lägg till ganska mycket chili. Jättegott
Jan
2023-03-18