Snabb aioli
Piffa upp middagen med en snabb aioli som blir klar på nolltid. Istället för att vispa och hälla med exakt precision så tar du hjälp av en klassisk stavmixer. Tillsätt alla ingredienser och för ner din stavmixer i botten och för den sakta uppåt. Sedan är det klart!
Ingredienser
ca 2,5 dl
1 liten vitlöksklyfta
1 tsk dijonsenap
1 tsk vitvinsvinäger
1 krm salt
1 ägg
2 dl rapsolja
svartpeppar
För alla
Innehåller ägg. Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör så här
Tänk på att alla ingredienser håller samma temperatur och att mixa dessa i en hög smal bunke (max 8 cm i diamter).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Det hör receptet är snott rakt av från Markus Aujalays youtube. Klagar man på Ica så klagar man på Markus.
Henrik
2024-09-08Riktigt skit recept, blir ingen konsistens.
Johan
2024-09-04Blev aldrig någon konsistens, fick tillsätta 1 ägg. Hittade ett bättre recept så rekommenderar att leta vidare om ni ser detta.
Johan
2024-09-04