Majkens kaviarägg

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Majkens kaviarägg

Kaviarägg, en klassiker på julbordet med de delade ägghalvorna som toppas med en röra på kaviar och vispad grädde. I denna röra blandar du även lök, gräslök och peppar i gräddblandningen som redan fått smak av kaviaren.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2003

Majkens kaviarägg

Ingredienser

6 portioner
6   hårdkokta ägg
1 dl  grädde
2 msk  finhackad gul lök
2 msk  orökt kaviar
vitpeppar
1 msk  finskuren gräslök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Gammeldags kaviarägg
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjes på amandine med kaviarcrème
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kaviar- och purjolöksströmming i ugn
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Klassisk gubbröra
Betyg 2.5 av 5.
1313 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt torsk med ägg- och kaviarsås
Betyg 4.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Matjessill med lök och kaviargrädde
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga