Majkens kaviarägg

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Majkens kaviarägg

Kaviarägg, en klassiker på julbordet med de delade ägghalvorna som toppas med en röra på kaviar och vispad grädde. I denna röra blandar du även lök, gräslök och peppar i gräddblandningen som redan fått smak av kaviaren.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2003

Majkens kaviarägg

Ingredienser

6 portioner
6 hårdkokta ägg
1 dl grädde
2 msk finhackad gul lök
2 msk orökt kaviar
vitpeppar
1 msk finskuren gräslök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Gammeldags kaviarägg
Betyg 4.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Matjes på amandine med kaviarcrème
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kaviar- och purjolöksströmming i ugn
Betyg 4.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kaviarmacka de luxe
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Klassisk gubbröra
Betyg 2.5 av 5.1319 personer har röstat
Receptet har 36 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kaviarägg med gräslök
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad