Majkens kaviarägg

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Majkens kaviarägg

Kaviarägg, en klassiker på julbordet med de delade ägghalvorna som toppas med en röra på kaviar och vispad grädde. I denna röra blandar du även lök, gräslök och peppar i gräddblandningen som redan fått smak av kaviaren.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2003

Majkens kaviarägg

Ingredienser

6 portioner
6   hårdkokta ägg
1 dl  grädde
2 msk  finhackad gul lök
2 msk  orökt kaviar
vitpeppar
1 msk  finskuren gräslök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Gammeldags kaviarägg
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjes på amandine med kaviarcrème
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Klassisk gubbröra
Betyg 2.5 av 5.
1310 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Matjessill med lök och kaviargrädde
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kaviarägg med gräslök
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kaviar- och purjolöksströmming i ugn
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga