Majkens kaviarägg

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Majkens kaviarägg

Kaviarägg, en klassiker på julbordet med de delade ägghalvorna som toppas med en röra på kaviar och vispad grädde. I denna röra blandar du även lök, gräslök och peppar i gräddblandningen som redan fått smak av kaviaren.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2003

Majkens kaviarägg

Ingredienser

6 portioner
6 hårdkokta ägg
1 dl grädde
2 msk finhackad gul lök
2 msk orökt kaviar
vitpeppar
1 msk finskuren gräslök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Gammeldags kaviarägg
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kaviar- och purjolöksströmming i ugn
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Matjes på amandine med kaviarcrème
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gubbröra på pumpernickel
Betyg 2.5 av 5.
98 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kaviarmacka de luxe
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kaviarägg med gräslök
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga