Gammeldags kaviarägg

Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
1
Gammeldags kaviarägg

Utsökta ägghalvor med fyllning av kokt äggula, kaviar, finhackad lök och vispad grädde. Gammeldags kaviarägg passar lika bra till påskbuffén som till julbordet.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006

Gammeldags kaviarägg

Ingredienser

8 st
4 ägg
3 msk kaviar
2 msk finhackad lök
1 dl vispad grädde
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat

Kommentar

Det är det bästa på påsk och julbord

Peter

2006-03-25

Testa liknande recept

Majkens kaviarägg
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kaviarägg med gräslök
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kaviarröra med ägg, rödlök och sill på knäcke
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sojapicklade ägg med kaviarmajonnäs
Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Gubbröra på knäckebröd
Betyg 2.4 av 5.
90 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gubbröra på pumpernickel
Betyg 2.5 av 5.
98 personer har röstat
Under 30 min att tillaga