Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Gammeldags kaviarägg

Utsökta ägghalvor med fyllning av kokt äggula, kaviar, finhackad lök och vispad grädde. Gammeldags kaviarägg passar lika bra till påskbuffén som till julbordet.

Detta är ett recept från Buffé nr 3, 2006
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 8 st portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka äggen i 8 minuter.
  2. Dela dem, plocka ut gulan och blanda med kaviar, finhackad lök och vispad grädde. Smaka av med salt och peppar. Fyll i halvorna.

Ingredienser

Portioner: 8 st
  • 4 ägg
  • 3 msk kaviar
  • 2 msk finhackad lök
  • 1 dl vispad grädde
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?