Äggstanning med forellrom och pepparrot

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Äggstanning med forellrom och pepparrot

Dessa lyxiga munsbitar av äggstanning som garneras med forellrom, färskriven pepparrot, rostade sesamfrön och eventuellt lite smulad nori passar utmärkt som förrätt till nyårssupén eller finare tilltugg på festen!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008

Äggstanning med forellrom och pepparrot

Ingredienser

16 bitar
6 ägg
3 msk öl
1 msk socker
1/2 tsk salt
50 g forellrom
3 msk färskriven pepparrot
rostade sesamfrön
lite smulad noriark (sjögräs som säljs i ark)
flingsalt

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per bit

Energi213 KJ / 51 kCal

Testa liknande recept

  • Pepparrot- och forellromspotatis
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grov tartar på vånölax
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ägg- och räkröra med gravlax
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad