Äggröra till brunch

28
1
Äggröra till brunch

Krämig äggröra till brunch. Med grädde blir den extra god och passar utmärkt till bacon eller på rostat bröd. Vispa ihop äggen och salta och peppra. Tricket är att ta äggröran av värmen precis när äggen är som krämigast och servera direkt. Gott, snabbt och lättlagat!

Skriv ut
Äggröra till brunch

Ingredienser

4 portioner
8
ägg
-
salt och svartpeppar
2 msk
smör eller margarin
1/2 dl
vispgrädde

För alla

Innehåller ägg.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.

Klimatanpassa

Gör mer klimaträtt genom att använda en växtbaserad grädde istället för vispgrädde.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

28

Kommentar

Camilla

2017-01-09

Bra recept! :D

Näringsvärde per portion

Energi 1036 KJ / 248 kCal
Fett 21 g
Salt 2.22 g
Kolhydrater 1 g
Protein 14 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept