Ägghalvor med rom och gravad lax

Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ägghalvor med rom och gravad lax

Ägghalvor som både är vackra och mumsiga toppade med majonnäs, röd rom, räkor och gräslök. Lägg den gravade laxen på ett fint fat, piffa gravlaxsåsen med färsk dill. Två bufférätter som bara måste finnas på julbordet.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 51 2021

Ägghalvor med rom och gravad lax

Ingredienser

8 bufféportioner

Ägghalvor

8 ägg
1/2 burk räkor i lake (à 460 g)
1/2 förp färsk dill eller gräslök (à 20 g)
1 dl majonnäs
75 g röd caviarmix

Gravad lax

1 citron
1/2 förp färsk dill eller gräslök (à 20 g)
1 burk gravlaxsås (à 200 ml)
2 förp, skivad gravad lax (à 150 g)

Gör så här

00:09:00
00:09:00
00:08:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi1565 KJ / 374 kCal
Fett31 g
Salt2 g
Kolhydrater6 g
Protein17 g

Testa liknande recept

  • Laxpudding på rester
    Betyg 4.5 av 5.43 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Snittar med avokado
    Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Frasig torsk med romsås
    Betyg 3.3 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad