Oavsett om det är jul, påsk eller midsommar så har ägghalvor en självklar plats på smörgåsbordet, och då oftast toppade med majonnäs och räkor. Här är ett annat recept på goda ägghalvor där blomkål, ansjovisfiléer och rödlök är de bärande smakerna och där krämigheten kommer från len smetana.
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Redaktionen
2017-05-23Hej Sara! Verkar som ingressen till denna blev fel. (Vi ändrar såklart) Ingen stekt blomkål alltså. Lycka till med receptet. Hälsningar Michelle
Sara
2017-04-11Blev nyfiken på receptet, men undrar om blomkålen ska vara stekt eller inte? I introduktionen står det stekt, men i receptet står det bara riven blomkål. Någon som testat?