Hej!
Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.
Oavsett om det är jul, påsk eller midsommar så har ägghalvor en självklar plats på smörgåsbordet, och då oftast toppade med majonnäs och räkor. Här är ett annat recept på goda ägghalvor där blomkål, ansjovisfiléer och rödlök är de bärande smakerna och där krämigheten kommer från len smetana.
Detta recept är gjort för 8 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Fri från gluten. Innehåller ägg.Gör laktosfri: välj laktosfri smetana.Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Krämig matjessill med äpple, rödlök, ägg och smetana
Råraka med räkor, löjrom och citroncrème
Rostad mandelpotatis med ansjovis
Räkcocktail med blomkål, sesam, alger och sojapicklad svamp
Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer