Ägghalvor med citron, rom och krispig rödlök

Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
0
Ägghalvor med citron, rom och krispig rödlök

Vackra ägghalvor är klassisk buffémat. Här spritsas ägghalvorna med créme fraiche smaksatt med citron och rom. Extra fina blir äggen med dill och rödlöksringar på toppen. Lägg gärna rödlöksringarna i isvatten i ca 10 minuter så blir de extra krispiga.

Ägghalvor med citron, rom och krispig rödlök

Ingredienser

6 portioner
6 ägg
1/2 citron
1 dl crème fraiche
salt
svartpeppar
ca 80 g röd rom
2 små rödlökar
dill
sallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi480 KJ / 115 kCal
Fett6.5 g
Kolhydrater2.3 g
Protein11.4 g

Testa liknande recept

Användbara röran
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sandefjordsås
Betyg 4.8 av 5.
55 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ugnsbakad spättafilè med ägg och dill
Betyg 4 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fjällröding med dill- och romsås
Betyg 4.2 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ägghalvor med sardellkräm
Betyg 2.4 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torskfilé med gurka, pepparrot och laxrom
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga