Ägghalvor med citron, rom och krispig rödlök

Betyg 2.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ägghalvor med citron, rom och krispig rödlök

Vackra ägghalvor är klassisk buffémat. Här spritsas ägghalvorna med créme fraiche smaksatt med citron och rom. Extra fina blir äggen med dill och rödlöksringar på toppen. Lägg gärna rödlöksringarna i isvatten i ca 10 minuter så blir de extra krispiga.

Ägghalvor med citron, rom och krispig rödlök

Ingredienser

6 portioner
6 ägg
1/2 citron
1 dl crème fraiche
salt
svartpeppar
ca 80 g röd rom
2 små rödlökar
dill
sallad

Gör så här

00:11:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi480 KJ / 115 kCal
Fett6.5 g
Kolhydrater2.3 g
Protein11.4 g

Testa liknande recept

Rågchips med svamp och löjrom
Betyg 3.3 av 5.83 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pepparrot- och forellromspotatis
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ägghalvor med sardellkräm
Betyg 2.4 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Dill- och crème fraiche-stuvad purjolök med rom
Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ugnsbakad spättafilè med ägg och dill
Betyg 4 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fjällröding med dill- och romsås
Betyg 4 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad