Ägghalvor med citron, rom och krispig rödlök

Betyg 2.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ägghalvor med citron, rom och krispig rödlök

Vackra ägghalvor är klassisk buffémat. Här spritsas ägghalvorna med créme fraiche smaksatt med citron och rom. Extra fina blir äggen med dill och rödlöksringar på toppen. Lägg gärna rödlöksringarna i isvatten i ca 10 minuter så blir de extra krispiga.

Ägghalvor med citron, rom och krispig rödlök

Ingredienser

6 portioner
6 ägg
1/2 citron
1 dl crème fraiche
salt
svartpeppar
ca 80 g röd rom
2 små rödlökar
dill
sallad

Gör så här

00:11:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi480 KJ / 115 kCal
Fett6.5 g
Kolhydrater2.3 g
Protein11.4 g

Testa liknande recept

Pepparrot- och forellromspotatis
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sandefjordsås
Betyg 4.8 av 5.66 personer har röstat
Receptet har 14 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Användbara röran
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Dill- och crème fraiche-stuvad purjolök med rom
Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hel laxsida i ugn med sötsyrlig dillsås
Betyg 4.7 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sprödbakad torsk med skagenröra
Betyg 3.7 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad