Rågchips med svamp och löjrom

83
0
Rågchips med svamp och löjrom

Tips på snabbfixade snittar till drinken? Då kan du sluta leta nu! Fyll skålformade rågchips eller minikrustader med färskost, toppa med löjrom och piffa med lite dill. Färskosten är smaksatt med kantareller, men det går lika bra med pepparrot eller örter.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2015

Rågchips med svamp och löjrom

Ingredienser

24 st
200 g färskost (med kantarellsmak)
24 skålformade rågchips (eller minikrustader)
80 g löjrom (eller MSC märkt stenbitsrom)
dill

För alla

Fri från ägg, men kontrollera innehållet i chips/krustader.
Gör glutenfri: välj glutenfria chips/krustader.
Gör laktosfri: välj laktosfri färskost och tillsätt ev. finhackade stekta kantareller. Kontrollera innehållet i chips/krustader.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt färskostalternativ och tillsätt ev. finhackade stekta kantareller. Kontrollera innehållet i chips/krustader.

Gör så här

Näringsberäkningen är per krustad.

Tips

Fryst löjrom tinar du snabbast
 i kallt vatten.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

83

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 178 KJ / 42 kCal
Fett 3 g
Salt 2 g
Kolhydrater 3 g
Protein 2 g
Läs mer om näringsvärden