Rågchips med svamp och löjrom

Betyg 3.3 av 5.
83 personer har röstat
0
Rågchips med svamp och löjrom

Tips på snabbfixade snittar till drinken? Då kan du sluta leta nu! Fyll skålformade rågchips eller minikrustader med färskost, toppa med löjrom och piffa med lite dill. Färskosten är smaksatt med kantareller, men det går lika bra med pepparrot eller örter.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2015

Rågchips med svamp och löjrom

Ingredienser

24 st
200 g färskost (med kantarellsmak)
24 skålformade rågchips (eller minikrustader)
80 g löjrom (eller MSC märkt stenbitsrom)
dill

Gör så här

Näringsberäkningen är per krustad.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
83 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per st

Energi178 KJ / 42 kCal
Fett3 g
Salt0.2 g
Kolhydrater3 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Ostkex med löjrom
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Smördegskex med dillfärskost och stenbitsrom
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Äggtoast med kaviar-crème fraiche
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Citrongravad fjällröding med ostkräm och löjrom
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparkakswhoopie
Betyg 3.9 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Smördegssnurror med ädelost och pepparkakskross
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga