Äggfria cookies

Hör och häpna – spadet från kokta kikärter du köper i affären kan i många fall ersätta ägg. Som i dessa ljuvliga, veganska chokladkakor med en sötseg konsistens! Kakorna blir lite ojämna efter gräddning, med det är bara charmigt tycker vi.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2016

Gör så här
00:12:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi193 KJ / 46 kCal
Fett2 g
Salt0.1 g
Kolhydrater7 g
Protein1 g
Kommentarer
Vågar man frysa dem?
Gerd
2025-08-03Hej Gerd! Det går bra att frysa kakorna. Hälsningar Niclas
ICA-köket
2025-08-04Kan man byta ut margarinet mot exempelvis kokosolja?
Anette
2023-01-08Hej Anette! Det är tyvärr inget vi har provbakat men vi är lite tveksamma till att byta till kokosolja då du ska vispa matfettet och sockret fluffigt. 😊 Hälsningar Elina
ICA-köket
2023-01-11Enkla och supergoda 👍🏻
Barbro
2021-08-25