Äggfria cookies

Hör och häpna – spadet från kokta kikärter du köper i affären kan i många fall ersätta ägg. Som i dessa ljuvliga, veganska chokladkakor med en sötseg konsistens! Kakorna blir lite ojämna efter gräddning, med det är bara charmigt tycker vi.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2016

Gör så här
00:12:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi193 KJ / 46 kCal
Fett2 g
Salt0.1 g
Kolhydrater7 g
Protein1 g
Kommentarer
3 stVågar man frysa dem?
Gerd
Hej Gerd! Det går bra att frysa kakorna. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Kan man byta ut margarinet mot exempelvis kokosolja?
Anette
Hej Anette! Det är tyvärr inget vi har provbakat men vi är lite tveksamma till att byta till kokosolja då du ska vispa matfettet och sockret fluffigt. 😊 Hälsningar Elina
ICA-köket
Enkla och supergoda 👍🏻
Barbro