Ägg- och potatissallad

Betyg 3.7 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Ägg- och potatissallad

Förtjusande ägg- och potatissallad som är mycket enkel att tillaga. Salladen har en härlig smak av fräsch gräslök, rödlök och dijonsenap och blir fantastiskt mumsig med den fluffiga crème fraichen.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2005

Ägg- och potatissallad

Ingredienser

4 portioner
8 kokta ägg
6 - 8 kokta potatisar
1 msk dijonsenap
2 msk crème fraiche
2 msk hackad rödlök
1 msk finskuren gräslök
dillkvistar till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Mycket god tillsatte matlagningsgrädde för lösare konsistens

    Lena

Näringsvärde per portion

Energi1140 KJ / 270 kCal
Fett13 g

Testa liknande recept

  • Örtsås
    Betyg 3.6 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Äggsallad med saltgurka och gräslök
    Betyg 4.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ägghummus
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Nobissås
    Betyg 3.3 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Senapsmarinerad blomkål
    Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad