Ägg- och potatissallad

Förtjusande ägg- och potatissallad som är mycket enkel att tillaga. Salladen har en härlig smak av fräsch gräslök, rödlök och dijonsenap och blir fantastiskt mumsig med den fluffiga crème fraichen.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2005

Ingredienser
4 portioner
8 kokta ägg
6 - 8 kokta potatisar
1 msk dijonsenap
2 msk crème fraiche
2 msk hackad rödlök
1 msk finskuren gräslök
dillkvistar till garnering
För alla
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör mjölkfri: byt crème fraiche mot mjölkfritt alternativ, t ex Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1140 KJ / 270 kCal
Fett13 g
Kommentar
Mycket god tillsatte matlagningsgrädde för lösare konsistens
Lena
2007-07-23