Äggsallad med saltgurka och gräslök
En krämig äggsallad som passar riktigt bra ihop med grillad korv på en skiva färskt lantbröd. Blanda hackade ägg med saltgurka, gräslök, dijonsenap och smetana – voilà!
Ingredienser
4 portioner
4 ägg
2 hela saltgurkor
1 kruka gräslök
2 tsk dijonsenap
1 dl smetana
salt och peppar
Till servering
färsk korv
tomater
timjan
lantbröd
För alla
Innehåller ägg. Fri från gluten.
Gör laktosfri: Välj laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut smetana mot Sour Supreme (innehåller soja) eller liknande mjölkproteinfri produkt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi786 KJ / 188 kCal
Fett16.7 g
Salt0.3 g
Kolhydrater1.1 g
Protein8.3 g
Kommentarer