Örtsås

Betyg 3.7 av 5.
15 personer har röstat
0
Örtsås

Ett snabbt och lättlagat recept på en krämig örtsås som passar utmärkt att servera till kött, fisk eller fågel. Blanda gräddfil, majonnäs, dill, gräslök, basilika och dijonsenap - sedan är såsen färdig att serveras!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2004

Örtsås

Ingredienser

4 portioner
3 dl  gräddfil
1 dl  majonnäs
1/2 dl  hackad dill
3 msk  hackad gräslök
2 msk  hackad basilika
2 tsk  dijonsenap
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
15 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kall dillsås
Betyg 4.3 av 5.
46 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Skärgårdssill med stenbitsrom och dill
Betyg 4.2 av 5.
55 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Nubberöra à la Lascha
Betyg 4.2 av 5.
50 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kaviarröra med ägg och potatis
Betyg 1 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Klassisk potatissallad
Betyg 3.5 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ranch dipp med örter
Betyg 3.6 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga