Örtsås

Betyg 3.7 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Örtsås

Ett snabbt och lättlagat recept på en krämig örtsås som passar utmärkt att servera till kött, fisk eller fågel. Blanda gräddfil, majonnäs, dill, gräslök, basilika och dijonsenap - sedan är såsen färdig att serveras!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2004

Örtsås

Ingredienser

4 portioner
3 dl gräddfil
1 dl majonnäs
1/2 dl hackad dill
3 msk hackad gräslök
2 msk hackad basilika
2 tsk dijonsenap
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.16 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kall dillsås
Betyg 4.3 av 5.48 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Klassisk potatissallad
Betyg 3.5 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Ranch dipp med örter
Betyg 3.6 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Ansjoviswraps
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Krämig sherryströmming
Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krämig stenbitssill
Betyg 3.7 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad