Ägg med kavringskrisp och ansjovismajonnäs

Betyg 3 av 5.30 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ägg med kavringskrisp och ansjovismajonnäs

Mer ägg? Självklart, det är ju faktiskt bara påsk en gång per år. Ställ äggen på ett fat efter att du rullat dem i stekta kavringssmulor och krasse. Spritsa majonnäs vid sidan av äggen och dekorera med ansjovis som ger sälta och strö över lite gräslök.

Ägg med kavringskrisp och ansjovismajonnäs

Ingredienser

8 bufféportioner
8 ägg
2 skivor kavring
2 msk smör
1 1/2 dl majonnäs
8 ansjovisfiléer
1/2 ask färsk gräslök (à 20 g)
1/2 ask krasse

Gör så här

00:09:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi1247 KJ / 298 kCal
Fett25 g
Salt1 g
Kolhydrater9 g
Protein10 g

Testa liknande recept

  • Den gyldene fredens gubbröra
    Betyg 2.4 av 5.105 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Strömmingslåda
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • ”Boqerones” på ansjovis
    Betyg 3 av 5.46 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad