"Gumröra" på kavring
Ansjovis, ägg, crème fraiche och purjolök utgör grunden i den här livfulla, vackra och mumsiga gumröran som toppas med basilika och persilja och läggs upp på grov kavring.
Ingredienser
8 portioner
2 purjolökar
2 msk smör eller margarin
2 burkar ansjovisfiléer (à 125 g)
4 hårdkokta ägg
2 dl crème fraiche
2 msk hackad färsk basilika
2 msk hackad persilja
2 krm peppar
8 skivor kavring
Garnering
basilika
För alla
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör och laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut crème fraiche mot imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer