"Gumröra" på kavring

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
0
"Gumröra" på kavring

Ansjovis, ägg, crème fraiche och purjolök utgör grunden i den här livfulla, vackra och mumsiga gumröran som toppas med basilika och persilja och läggs upp på grov kavring.

"Gumröra" på kavring

Ingredienser

8 portioner
2   purjolökar
2 msk  smör eller margarin
2   burkar ansjovisfiléer (à 125 g)
4   hårdkokta ägg
2 dl  crème fraiche
2 msk  hackad färsk basilika
2 msk  hackad persilja
2 krm  peppar
8   skivor kavring

Garnering

basilika

För alla

Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör och laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut crème fraiche mot imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Den gyldene fredens gubbröra
Betyg 2.4 av 5.
105 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Småpajer med två fyllningar
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ansjovissmör på knäcke
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ägg med kavringskrisp och ansjovismajonnäs
Betyg 3 av 5.
30 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Purjolökstarte med ansjoviskräm
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Små ostpajer
Betyg 3.3 av 5.
36 personer har röstat
Över 60 min att tillaga