"Gumröra" på kavring

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
0
"Gumröra" på kavring

Ansjovis, ägg, crème fraiche och purjolök utgör grunden i den här livfulla, vackra och mumsiga gumröran som toppas med basilika och persilja och läggs upp på grov kavring.

"Gumröra" på kavring

Ingredienser

8 portioner
2 purjolökar
2 msk smör eller margarin
2 burkar ansjovisfiléer (à 125 g)
4 hårdkokta ägg
2 dl crème fraiche
2 msk hackad färsk basilika
2 msk hackad persilja
2 krm peppar
8 skivor kavring

Garnering

basilika

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Småpajer med två fyllningar
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ägg med kavringskrisp och ansjovismajonnäs
Betyg 3 av 5.
30 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Den gyldene fredens gubbröra
Betyg 2.4 av 5.
105 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Timjandoftande tomatpaj
Betyg 3.8 av 5.
30 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Filodegsknyten med tapenade
Betyg 3.1 av 5.
48 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gubbröra
Betyg 2.2 av 5.
95 personer har röstat
Under 30 min att tillaga