Vardagsfavoriten spenatsoppan är värmande och god och med hackat ägg och strimlad skinka blir den också mer mättande.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
8 2012
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen/fonden. I övrigt innehåller rätten gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd, byt ut mjölet mot glutenfri finmix.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.
Gör äggfri: uteslut äggen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Krister
2012-02-29Helt ok, halva familjen gillade soppan, den andra tyckte den var lite för tjock, gillar tunnare soppa
David
2012-02-26We did not like this spinach soup at all. It was very watery consistency and the taste was not very nice. We have made better soup with fresh spinach and cream before, and this one does not compare. The egg and ham was a good addition, however.