Pocherade ägg

Betyg 3.9 av 5.
19 personer har röstat
1
Pocherade ägg

Pocherade ägg sätter guldkant på helgens brunch! Knepet är att tillsätta lite ättika i vattnet och skapa en virvel som äggen får sjuda i. Det är enklare än du tror att lyckas med den perfekta gulan. Kom ihåg att det är viktigt att använda färska ägg när du pocherar.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2020

Pocherade ägg

Ingredienser

4 portioner
4   ägg
2 l  vatten
2 msk  ättiksprit (12%)

För alla

Innehåller ägg.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vill du se en film med tips på ett annat sätt att pochera flera ägg samtidigt?

Tips

Servera gärna med lättkokt sparris, finriven parmesan, smörgåskrasse, olivolja, pressad citron, salt och svartpeppar.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
19 personer har röstat

Kommentar

Bra att filmen inte alls visar hur man ska göra enligt receptet..

Fredrik

2022-11-25

Testa liknande recept

Pocherat ägg
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Toast med pocherat ägg och sparris
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ägg Benedict med ciabatta och parmaskinka
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krabbtoast med pocherat ägg och höstlökscrudité
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Påsklyx med pocherat
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pocherat ägg med råstekt blomkål och serrano
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga