Vegopytt med salsasås

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Vegopytt med salsasås

Pytt måste vara den bästa vardagsrätten! Bara att slänga ihop det som finns hemma och middagen är klar. Här gör vi en lakto-ovo-vegetarisk pytt med potatis, zucchini, paprika, lök och halloumi, och serverar den med en ljuvlig salsasås.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019

Vegopytt med salsasås

Ingredienser

4 portioner

Tillsätt

400 g  kokt färskpotatis
1   zucchini
1   röd paprika
1   gul lök
200 g  halloumi
1/2   röd chili
1   vitlöksklyfta
2 msk  olivolja

Redan färdigt

1/2   sats salsa av nektarin (se länk i steg 3)

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri halloumi.
Gör mjölkproteinfri: byt ut halloumi mot tofu eller mjölkproteinfritt ostalternativ.

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fänkålssallad med nektarin och halloumi
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Färskpotatis med olivröra
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Zucchinistekt halloumi med olivdressing
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Zucchinilasagne med halloumi och bresaola
Betyg 3.5 av 5.
113 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Halloumi- och nektarinsallad med yoghurt och bönor
Betyg 4 av 5.
116 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Potatis- och rödbetssallad med hyvlad halloumi och timjan
Betyg 3.6 av 5.
26 personer har röstat
Under 45 min att tillaga