Idrottssponsring

Svenska Fotbollförbundet

Om vi satsar på nästa generations fotbollsspelare finns det mycket att vinna i det långa loppet. Inte bara när det gäller matcher och mästerskap utan även i form av bättre hälsa, större samhörighet och ökat välmående. Därför är vi på ICA nationell partner till Svenska Fotbollförbundet där vi kan vara med och göra skillnad på fler konkreta sätt.

Landslagets fotbollsskola

ICA sponsrar Landslagets fotbollsskola som är Sveriges största fotbollsskola. Här får barnen genom lokala föreningar möjlighet att spela boll i fem dagar under sommaren. Initiativet engagerar årligen runt 55 000 barn, spelare och ledare samt cirka 600 föreningar.

Landslagets fotbollsskola

Rätt energi för både ungdomar och föräldrar

ICA har självklart störst möjlighet att hjälpa nästa generations fotbollsspelare genom sin stora kunskap kring goda matvanor. Här hjälper vi till med tips och råd om hur man kan äta bättre när man tränar och fördelarna med att ha en aktiv livsstil.

Fotbollstips

Lokal sponsring

De lokala ICA-handlarna gör också ett stort arbete med att stötta lokala fotbollsklubbar ute i landet. De bidrar med den största sponsringen och engagemanget.

DAV-vm-event


Damlandslaget träffar framtidens idrottslöften

Inför EM-kvalmatchen mot Slovakien bjöd ICA in till ett möte mellan fotbollslandslaget och elever från Sveriges största elitidrottsgymnasium Katrinelund i Göteborg. Se filmen om deras möte.

 

Matlagning med F17 landslaget 

ICA bjöd in till ett möte mellan Damlandslaget och elever från Sveriges största elitidrottsgymnasium Katrinelund i Göteborg.

 
Logo_SvFF

Snabba fakta Svenska Fotbollförbundet

Svenska Fotbollförbundet har 3.184 föreningar medlemmar i SvFF. Föreningarna hade 2015 sammanlagt ungefär en miljon medlemmar av vilka cirka 600.000 var aktiva spelare. Tillsammans står dessa för en tredjedel av den samlade svenska idrottsrörelsens aktiviteter.