Sponsring

Blodomloppet

Blodomloppet är ett motionslopp som arrangeras för att uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen. Blodomloppet arrangeras på många orter runt om i Sverige och vill främja en hälsosam livsstil.

Blodomloppet grundades 1993 i Stockholm och Göteborg med syfte att lyfta fram vikten av att ge blod och att finna framtidens blodgivare. Sedan starten har serien motionslopp vuxit till att i år 2019 locka över 105 000 deltagare. Fler orter har tillkommit kontinuerlig sedan 1993 och nu arrangeras loppet på 18 orter runt om i landet.  Arrangemangen ger deltagarna möjlighet att promenera, jogga eller springa 5 eller 10 kilometer. Samt avsluta kvällen med en skön picknick efter loppet.

 

Responsiv bild: blodomloppet-sponsring.jpg (blodomloppet-sponsring.jpg)

ICA är tillbaka som en av huvudsponsorerna för Blodomloppet

ICA var en av Blodomloppets största sponsorer under många år och är nu tillbaka som en av huvudsponsorerna. Ett mål med samarbetet med ICA är att Blodomloppet ytterligare ska stärka sitt arbete mot visionen: ”Ett hälsosammare Sverige där det aldrig råder brist på blod.”

ICAs sponsring av Blodomloppet sammanfattas under orden ”En lite bättre måltid”. Vi tänker att kunden väljer själv om men vill laga en liten bättre och hälsosammare måltid eller om det är en lite bättre måltid i spåret som man kämpar att nå. Tillsammans med Blodomloppet vill vi på ICA hjälpa deltagarna att nå sina mål inom både kost och rörelse.