Var med och må bra!

Sponsringsarbete

ICAs sponsringsarbete sträcker sig över många olika områden med de gemensamma nämnarna delaktighet och välmående. Därför är vårt motto ”var med och må bra!”

ICA och sponsring

ICAs sponsringsverksamhet gör skillnad för hälsa och välbefinnande för många människor, både nationellt och internationellt. Vi bryr oss om samhället, både det lokala, det nationella och det globala.

Vårt motto

ICAs sponsringsarbete grundar sig i mottot ”var med och må bra!” eftersom välbefinnande är nyckeln till så mycket positivt. Känslan i kropp och själ när man mår bra är svår att slå. Det kan handla om att hjälpa en medmänniska i en svår situation, inspirera någon till en sundare livsstil, möjliggöra att fler kan motionera eller stötta organisationer som har en positiv inverkan på samhället.

Vi sponsrar för att vi bryr oss

Vår övertygelse är att vi kan bidra till att ännu fler kan må ännu bättre. Tillsammans med svenska folket är vi på en resa mot en bättre kropp och själ. Sponsring handlar om människor. Det är emotionellt, berör och skapar positiva effekter, effekter som vi på ICA är stolta över. Vi sponsrar för att vi bryr oss – så häng med oss och må bra!

Den viktiga maten

Träning i all ära men för att tillgodogöra sig träningen behövs också näring. Bra mat som gör att du orkar både jobba och träna.

Här hittar du våra artiklar om mat och träning.

ICAs sponsringsåtaganden

ICA-butikerna runt om i Sverige står för en stor och viktig del av ICAs sponsring. Deras lokala engagemang i idrottsklubbar, kulturevenemang och social sponsring är betydelsefullt och viktigt.

Har du en lokal sponsringsförfrågan kan du alltid vända dig till din lokala ICA-butik. ICA Sverige sponsrar endast förbund, organisationer och stiftelser som har verksamhet över hela landet.