Handla mot cancer

Rosa bandet produkter

Rosa bandet produkter gör det enkelt att vara med och bidra till cancerforskningen. Här hittar du olika sätt att handla mot cancer - med ett band, en kasse eller en rosa limpa. Tillsammans gör vi skillnad!

Rosa varor på ICA.

Rosa bandet produkter

Här hittar du årets rosa bandet produkter på ICA, vad de kostar och olika sätt att införskaffa dem.

Rosa bandet

Rosa bandet

Ett litet band som gör stor skillnad! Rosa bandet kostar 50 kr och du kan hitta det både i våra ICA-butiker samt hos Apotek Hjärtat. Det går även att swisha ett band med en personlig hälsning till någon du tycker om. Mottagaren får då ett sms och kan med hjälp av det hämta ut bandet i valfri ICA-butik. 

Swisha ett band
Rosa armband

Rosa armband

Ett annat alternativ att stötta Cancerfondens livsviktiga forskning är med ett Rosa armband. Det kostar 100 kr och även det går att hitta i kassan i din ICA-butik samt hos Apotek Hjärtat.

Köp armbandet online
Rosa varor

Rosa varor

I din ICA-butik hittar du även ett gäng utvalda rosa varor, med lite extra prisvårde, som är med och bidrar till insamlingen. Cirka 150 produkter från bröd till bär och blommor ingår i år. Välj gärna rosa när du handlar, tillsammans gör vi skillnad!

Handla mot cancer
Rosa kassen

Rosa kassen

I många ICA-butiker går det även att köpa en rosa kasse att ta hem dina varor i när du handlar. Flergångskassen i år har en design som stolt visar den totala summan pengar som vi på ICA samlat in tillsammans med er kunder under de 20 år som vi stöttat Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.

Kanske är du också intresserad av...